Actie
Airco onderhoud scherpste prijs!

Autoruiten

Vervangen van uw autoruit

Alle merken, alle auto's ongeacht het merk of de leeftijd van u wagen.
Bij ons kunt u terecht voor een herstelling of vervanging van uw voorruit. Wij kunne alle autoruiten vervangen ongeacht het merk of de leeftijd van uw wagen. Wij herstellen alle autoruiten van ieder merk en model. Bovendien krijgt u bij ons levenslange garantie op het geleverde werk en de uitgevoerde herstellingen. Een beschadigde voorruit proberen we altijd eerst te herstellen, maar soms moet toch de hele voorruit vervangen worden. De vervanging wordt uitgevoord door onze professionele monteurs. Wij gebruiken glas dat geproduceerd is volgens de OEM-normen en rechtstreeks van leveranciers komt die ook aan autoconstructeurs leveren.Vervanging van uw autoruit gebeurt door onze professionele monteurs, we volgen de richtlijnen volgens de instructies van de fabrikant.We gebruiken de nieuwste moderne tools en verbeteren onze kennis steeds volgens de nieuwste technologie. Dit betekent dat alle ruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen. In geval de benodigde ruit in voorraad zou zijn, kan deze na afspraak binnen de 24 uur geplaats worden. 
  • Garantie op lekkage of spontane barsting.

Bij een vervanging krijgt u garantie op lekkage en spontane barsting. Indien u voorruit barst zonder dat er iets tegen gevlogen is krijgt u van ons een gratis nieuwe voorruit!

  • De beste materialen.

Wij gebruiken alleen materiaal dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Wij geloven dat de beste materialen komen van de fabrikanten die ook leveren aan de constructeurs. Zo kunnen wij u garanderen dat u zorgeloos uw wagen kan gebruiken zoals ervoor. Alle herstellingen en vervangingen worden gedaan door onze ervaren monteurs en techniekers om u zo kwalitatief mogelijk werk te leveren.

 

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle autoruiten

Contacteer ons voor een offerte!

AGK De Geyter

Afrikalaan 50-52-54
9000 Gent

Contactgegevens