Actie
Airco onderhoud scherpste prijs!

Over AGK - De Geyter

Bij ons kan u tercht voor autoruiten, banden, velgen, uitlijning en onderhoud van uw airco.
Terwijl we deze werken uitvoeren kan u genieten van een kopje koffie in onze comfortabele wachtruimte.
Er is ook wifi voorziening en een bureau hoek met, indien nodig, stopcontacten voor uw laptop. 

Waarom kiezen voor ons?

3 generaties ervaring

Sinds 1913 verzorgen wij onze klanten met de beste oplossingen voor banden en sinds 2002 voor autoruiten.

Persoonlijke ontvangst

Ongeacht u particulier, zelfstandige, werknemer van een firma of bestuurder van een leasing voertuig bent, wij helpen u altijd verder met een glimlach. Advies nodig? Uiteraard geven onze vakmensen een woordje uitleg

Scherpe tarieven

Omdat we ook een groothandelaar zijn en leveren aan proffesionele klanten kunnen we in grote hoeveelheden inkopen waardoor onze inkoopprijs zakt, daardoor kunnen we goedkoper doorverkopen aan onze eindklanten.  

Leasingmaatschappijen

We zijn een erkende bandencentrale voor de meeste leasingmaatschapijen. 

Geschiedenis

AGK:

2002. Begonnen met het vervangen van autoruiten op verplaatsing.

 

2006. Een trouw clienteel en veel werk doen ons besluiten voltijds te beginnen. De garage in de Spijkstraat is een feit. 

 

2016. De garage wordt te krap. We verhuizen naar een nieuw pand op de Koopvaardijlaan. Naast autoruiten verkopen en herstellen we banden voor auto's en bestelwagens.

 

2021. AGK en Bandencentrale De Geyter vestigen zich samen op de Afrikalaan 52 9000 Gent. 

 

De Geyter:

1933. Grootvader Emiel De Geyter komt terug uit Amerika waar hij de bandenstiel aanleerde. Hij start op de Antwerpsestenweg te Sint-Amandsberg een zaak met de nadruk op herstellen van banden: "Moderne vulcanisatie Unica"

 

1960. Vader Cyrille, die de zaak in 1954 overnam verhuist naar een nieuw pand op de Antwerpsesteenweg 371. Hij specialiseert zich in de verkoop van nieuwe banden. De naam verandert in "bandencentrale De Geyter"

 

1993. Zoon Alain De Geyter neemt samen met zijn vrouw de zaak over. Herstellen en verkoop van banden wordt aangevuld met uitlijnen van voertuigen. Dit wordt een specialiteit. 

 

2021. Bandencentrale De Geyter en AGK Service vestigen zich samen op de Afrikalaan 50 - 54 te Gent. Bandenverkoop, herstellen en uitlijnen wordt uitgebreid met verkoop en herstellen van autoruiten. 

AGK De Geyter

Afrikalaan 50-52-54
9000 Gent

Contactgegevens